dilluns, 27 de gener del 2014

MONT OUGI (OUGISAN) 扇山


La muntanya que es veu al fons entre els núvols és el Fuji!  :-D
Dissabte a Tokyo molta gent treballa, i per això diumenge és un bon dia per fer escapadetes amb altra gent i tenir una mica de contacte amb la natura. Aquest diumenge vaig anar amb el grup de Jambo a pujar el mont Ougi, 扇山、des d’on, ara a l’hivern, s’hi poden tenir unes bones vistes del Fuji 富士山.

Dalt del Mont Ougi amb tot el grup.
Des de Koenji és fàcil arribar-hi, s’ha d’agafar la Chuo Line fins a l’estació de Torisawa 鳥沢駅, i allà ja comença el camí. Aquí a Japó els cims que hi ha al voltant de Tokyo estan molt ben indicats i és difícil perdre’s, i això no vol dir que estiguin petats de gent. Per sort, no ens vam creuar amb gaires persones durant la caminada, que per cert, és molt xula!

El grup Jambo me’l va fer descobrir la Saeko el 2011, entre d’altres coses organitzen caminades al voltant de Tokyo molts diumenges, i per mi és una bona ocasió d’anar a la muntanya i regenerar energia fora de la gran metròpoli.
Vista del Fuji.

El Mont Ougi no és gaire alt, són 1.138m, però en dies clars s’hi deu tenir una fantàstica vista del Fuji, no va ser el cas de diumenge que estava tapat per núvols, però sí que el vam poder entreveure una micona, ja només això val la pena!

El desnivell que s'ha de pujar és bastant fort, i algun trosset estava nevat, però és facilet, i vas per caminet entre els arbres, com es pot apreciar a les fotografies, que de fet, per si soles, ja ho expliquen tot! 

Vistes mentre pugem.


Dalt del cim!

La baixada.

La baixada.





Començant a baixar.
La baixada.

2 comentaris: