dilluns, 12 de març del 2012

100% Chocolate & Cafe


Una de les coses que se’m fan més difícils a Japó és no poder gaudir d’un bon cafè i de la xocolata negra i amarga. De cafè n’hi ha, però ben lluny dels fantàstics espressos que es poden degustar a molts locals de Barcelona. De xocolata en venen a tot arreu, però gairebé tota és amb llet, i la que és negra és extremadament dolça pel meu paladar. El concepte de cafè espresso i de xocolata “bitter” que tenen aquí no s’adapta gaire al meu. De totes maneres, que sigui difícil, no vol dir que sigui impossible, vol dir que simplement costa més de trobar i de pagar.

El millor cafè que he trobat ha estat a l’”Accademia”, una petita escola d’italià a Ochanomizu, on en Paolo, el director, em va invitar a un dels millors cafès que he tastat en la meva vida. Però com que no és un lloc per anar-hi habitualment a prendre cafè, la millor alternativa és el Segafredo, jo solc anar al de Shinjuku, el més proper a la meva escola.

Passejant per Omotesando es pot fer una paradeta en el Lavazza (a preu d’or, però amb fantàstiques vistes), i fins i tot entrar a Omotesando Hills i flipar amb la botiga de “Jean Paul Hevin” i els seus fantàstics bombons. O arribar-se fins a la deliciosa “Maison du Chocolat” a deleitar-se amb les més refinades textures, que també poden degustar-se a Ginza, zona en què evidentment, també es poden trobar altres delicioses botigues com la de Pierre Marcolini.

Però no totes les opcions són tan cares, pels amants “bimbos” (=pobres en japonès) de la xocolata hi ha un lloc estupendu a prop de l’estació de Tokyo, el “100% Chocolate & Cafe”, de la casa Meiji (marca de xocolata japonesa). Una botiga-cafeteria on es poden degustar tota mena de productes de xocolata. Hi ha diferents pastissos, els quals pots omplir amb la crema de xocolata que més t’agradi (amb macadamia, amb avellanes, negra, blanca, ron amb panses...). Tauletes de xocolata de tota mena de gustos i colors. I fins i tot begudes de xocolata, amb una varietat excel.lent: batut de xocolata i cafè, brutal! Està just al costat de la sortida 5 de l’estació Kyobashi – 京橋 (la número 5 de la línia Ginza – 銀座線), facileta de trobar i no excessivament cara.

1 comentari:

  1. La xocolata com més cacau millor!
    Si ho passes fatal et puc fer arribar un paquet!

    ResponElimina