dissabte, 1 de març del 2014

Carnaval a Koenji



L’1 de març a Tokyo també vam celebrar el carnaval! M’encanten les tradicions i crec que s’han de preservar, estiguis on estiguis, així que aquest any he volgut importar aquesta divertida tradició de les disfresses.

Després d’una festa, pensant en quina podria ser l’excusa per a celebrar-ne una altra, els vaig explicar el Carnaval, una mica l’origen de la celebració, el Rei Carnestoltes i les rues de disfresses, amb l’ajuda d’algunes fotos del carnaval de Sitges. I perquè acabessin de veure què era, els vaig ensenyar el carnaval de Rio i Venècia (que bastants desconeixien).

Els va sobtar bastant la celebració, però els va semblar divertit, així que amb l’ajut d’en Hiroshi, la Kyoko i en Jan, vam muntar un carnaval al Ganbarane Bar de Koenji, on en Jan i la Kyoko en són clients habituals. 

Cal dir que a Tokyo hi ha qui té com a costum disfressar-se, especialment els diumenges, si et passeges per Harajuku tens l’oportunitat de veure una rua de carnaval cada setmana.

La idea del Carnaval no sé si l’han arribada a entendre gaire, perquè el resum que n’han fet amb això de “festa de disfresses” és que és una espècie de Halloween; però qualsevol motiu és bo per a fer una festa, i vam fer la celebració del Carnaval a la japonesa. 


Pels que venien sense disfressa, teniem una artista que els decorava la cara





1 comentari: