dijous, 20 de febrer del 2014

Cerveseria Artesana de Koenji

Diumenge en Hiroshi ens va portar a un dels millors llocs que fins ara he trobat a Tokyo, una cerveseria amb cervesa artesana, i no cara!!!
A Tokyo es veu moltíssima cervesa, si la beus al bar o a un restaurant difícilment baixarà dels 500 iens el got, i no estem parlant d’una cervesa especialment bona. Per això la descoberta ha estat encara més interessant. El lloc està a Koenji, molt a prop de casa, és acollidor, els cambrers són simpàtics i els agrada explicar les diferents opcions que tenen, i el menjar boníssim!


El millor no ha estat descobrir que algunes cerveses baixen dels 500 iens, sinó que a més estan totes boníssimes! d’aquestes que alimenten només de veure-les! El local és molt bonic i agradable, i s’hi està calentó! Tenen fins i tot una cervesa calenta, que la serveixen obviament en un got diferent!

Darrerament s’estan obrint una pila de locals on venen cerveza artesana, sembla que aquest fenòmen també està encantant als japonesos, tot i que ara mateix només representa l’1% del mercat, està previst que el 2014 s'obri a Tokyo alguna cerveseria artesana més.
L'entrada a la cerveseria, a l'estiu deu estar bé poder fer servir el pati.


Tot i així, qui passi per Tokyo, recomano 100% la visita a la cervezeria de Koenji!

3 comentaris:

  1. Fins i tot a mí que no m'agrada la cervesa m'han vingut unes ganes de provar-ne alguna! No estic gens acostumada a veure negocis acollidors i agradables, a veure si més gent aposta per aquest tipus de locals.

    Ah, i m'ha sembla molt curiós això de muntar un bar/negoci en el que em sembla l'entrada d'una caseta! Suposo que en una gran metròpoli s'aprofita tot. Deu ser fantàstic descobrir llocs d'aquests per allà^^. És gaire comú allà que els negocis tinguin aquesta aparença exterior?

    ResponElimina
  2. Núria, vine que t'hi porto!
    Normalment els comerços estan més indicats que no aquest bar, si no m'hi haguessin dut, ni de conya l'hagués trobat!

    ResponElimina