dilluns, 24 de febrer del 2014

Raquetes de neu a Karuizawa


La baixada!

La pujada.
Dissabte vaig anar a fer raquetes de neu amb Kanto Adventures, la sortida s’havia d’haver fet la setmana abans, però amb la nevada espectacular que va fer, la carretera va quedar tallada, així que l’aventura va haver d’esperar una setmana, però va valer la pena perquè vam poder gaudir d’un espectacular dia de sol!

Camí amunt.
En el camí entre Tokyo 東京 i Karuizawa 軽井沢 vam enganxar les caravanes de 2 accidents de cotxe, a part que, per la nevada, la sortida que havíem de prendre, la Komoro Exit de l’autopista Joushinetsu estava tancada I vam haver d’allargar el camí. Les nevades d’aquest any han desbordat el país! 
Així que l’arribada al punt de sortida de la passejada es va retardar més de 2h, cosa que va fer que no tinguessim prou hores de sol per arribar al cim Kurofu 黒斑山, que era el destí de la jornada. Tot I així, com que el dia era net i clar i brillava un sol espaterrant, vam poder admirar unes vistes espectaculars: el Mont Fuji de lluny i el volcà Asama 浅間山 (2568m) de ben a prop!

Volcà Asama
L’Asama és el volcà més actiu de l’illa de Honshu 本州, va tenir la seva última erupció el 2009 i serveix de frontera entre les prefectures de Nagano 長野県 i Gunma 群馬県.

I el dia a la muntanya no podia acabar sense passar per un Onsen per relaxar els músculs! Vam anar al Tengu Onsen 天狗温泉. Els Tengu són dimonis que viuen a les zones muntanyoses en els pins, són els transmissors de les arts marcials, i suposadament alguns Tengu habitarien a la zona de Karuizawa 軽井沢, cosa que explicaria el color vermellós de l’aigua d’aquest Onsen.
Entrada a l'Onsen Tengu. En Tengu és el de la cara vermella i el nas allargat.

La passejada era facileta i en David Niehoff un gran guia, així que van valer la pena les hores de carretera!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada